Puodų rinkinys Electrolux E3SS

93,42 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

 

Atsiimkite parduotuvėje Vilniuje, J.Kubiliaus g.1

 

Radote pigiau? Parašykite mums!

Komplektas kasdieniam maisto ruošimui

Pasiruoškite kūrybingai gaminti naudodami trijų vienetų „Electrolux“ prikaistuvių komplektą. Jį sudaro keptuvė (24 cm) ir du prikaistuviai (16 cm, 20 cm). Viskas, ko reikia skaniems patiekalams paruošti.

Tinka kiekvienai kaitlentei

Mūsų nerūdijančiojo plieno prikaistuviai sukurti taip, kad galėtumėte juos naudoti ant bet kokios kaitlentės – indukcinės, spindulinės ar dujinės.

Geresnio gaminimo pagrindas

Mūsų prikaistuviai dėl storo ir stabilaus dugno efektyviai įkaista. Jie sukurti taip, kad tiesiogiai susijungia su indukcinėmis kaitlentėmis, ir taip kaskart garantuojamas vienodas karščio pasiskirstymas.

Patogiai ruoškite ir valykite

Mūsų keptuvės neprisvylanti danga leidžia ruošti maistą nenaudojant daug aliejaus ar sviesto. Šią dangą taip pat yra patogu valyti – nepriekaištingi rezultatai jau po vieno plovimo.

Electrolux E3SS techniniai duomenys:

  • Aukštis, mm: 1
  • Plotis, mm: 1
  • Gylis, mm: 1

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Electrolux užsiima elektros prietaisų, skirtų naudotis virtuvėse ir lauke, taip pat įvairių valymo prietaisų gamyba. Įmonė pagrindinį dėmesį skiria naujovėms, kurios yra itin sumaniai projektuojamos, siekiant patenkinti visų klientų poreikius, būtent tai lemia, jog Electrolux yra pasaulio lyderis buities prietaisų gamybos srityje.

PU12

Specifiniai Kodai

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį