Skarda Electrolux E9OOAF00

29,10 €
Su PVM
Kiekis
Prekė sandėlyje

 

Atsiimkite parduotuvėje Vilniuje, J.Kubiliaus g.1

 

Radote pigiau? Parašykite mums!

Traškūs rezultatai be jokių vartymų

AirFry yra specialiai sukurtas taip, kad maistą kaitintų iš visų pusių, todėl maisto nereikia vartyti kepimo metu. Traškūs patiekalai nė karto neatidarius orkaitės. 

Daugiau maisto vienu ruošimu

Nesvarbu, ar kepate bulvytes, ar cukinijas – mūsų AirFry padėklas užtikrina, kad vienu metu paruoštumėte daugiau. Didžiulio padėklo dizainas leidžia orui cirkuliuoti tiek viršuje, tiek apačioje, todėl viskas paruošiama tuo pačiu metu. 

Paprastas sprendimas bet kokiai XXL orkaitei

AirFry padėklas dera su bet kokia XXL dydžio orkaite, kad ir jūs galėtumėte mėgautis traškiais mėgstamiausiais patiekalais. Tiesiog įdėkite padėklą į orkaitę ir, įjungę picos arba ventiliavimo True Fan funkciją, laukite ypatingai gardžių rezultatų. 

Kokie pagrindiniai „Infinite Chef“ indų privalumai?

Stilinga ir ilgaamžė virtuvės indų kolekcija su veidrodine nerūdijančiojo plieno danga bei daugiasluoksne konstrukcija, pagaminta išskirtinai tik iš aukščiausios kokybės medžiagų, pelniusi prestižinį „Green Product award“ apdovanojimą. Šiuos premium kokybės indus įvertino ir pamėgo profesionalūs virtuvės šefai, todėl kiekvienam gaminimo būdui sukurta kažkas unikalaus. Puodai idealiems makaronams „spaghetti al dente“, kūginis troškintuvas traškių daržovių kepimui ar unikalios keptuvės sultingiems kepsniams - „Infinite Chef“ kolekcijoje rasite viską, ko tik gali prireikti šiuolaikinėje virtuvėje. 

Techniniai duomenys:

  • Aukštis, mm: 25
  • Plotis, mm: 465
  • Gylis, mm: 385 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Electrolux užsiima elektros prietaisų, skirtų naudotis virtuvėse ir lauke, taip pat įvairių valymo prietaisų gamyba. Įmonė pagrindinį dėmesį skiria naujovėms, kurios yra itin sumaniai projektuojamos, siekiant patenkinti visų klientų poreikius, būtent tai lemia, jog Electrolux yra pasaulio lyderis buities prietaisų gamybos srityje. 

EL020284

Specifiniai Kodai

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį