Vežimėlis su žarna Gardena CleverRoll L 18522-26, 967798501

143,75 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

 

Atsiimkite parduotuvėje Vilniuje, J.Kubiliaus g.1

 

Radote pigiau? Parašykite mums!

5 metų garantija

*Išsamias garantijos sąlygas rasite vartotojo vadove, kuris pateikiamas arba kurį galite rasti internete adresu www.gardena.com/warranty. Šios garantijos sąlygos papildo teisinę garantiją.

Kick&Stand – maksimalus stabilumas

Dėl sulankstomo pagrindo atramos žarnos ritė nenukrenta vos patraukus žarną. Ritės konstrukcija bei pakelti ratai garantuoja puikų stabilumą. Tiesiog nulenkite pagrindinį stovą, kad galėtumėte laikyti ritę.

Patogus žarnos vadovas

Žarnos kreiptuvas pagamintas iš tvirto metalo ir leidžia tolygiai apvynioti sodo žarną. Tiesiog pasukite švaistiklį, o visa kita padarys žarnos kreiptuvas. Rankos lieka švarios.

Maksimalus vandens srautas

GARDENA žarnos ritėje yra kampinė žarnos jungtis, kad sodo žarną būtų galima suvynioti ir išvynioti be įlenkimų ar susisukimų ir taip visada būtų užtikrintas maksimalus vandens srautas.

Nėra vandens nuotėkio

Nelašanti žarnos jungtis neleidžia vandeniui nutekėti iš sodo žarnos transportuojant arba panaudojus GARDENA ratinę žarną.

Atsparus šalčiui

Atsparus šalčiui, kad būtų ilgesnis tarnavimo laikas. 

Techniniai duomenys:

  • Komplekte: 1 x 30 m sodo žarna, 1 x valymo antgalis, 1 x Aquastop jungtis, 3 x greitosios jungtys, 1 x čiaupo antgalis, 1 x adapteris
  • Žarnos ilgis 30m
  • vamzdžio skersmuo 19 mm
  • Apsauga nuo šalčio Taip
  • Gardena garantija 5 metų garantija
  • Maksimali talpa 15 mm (5/8) 100 m 13 mm (1/2 colio), 80 m 15 mm (5/8 colio), 50 m 19 mm (3/4 colio) 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Gardena – Vokietijoje įsikūrusi įmonė, populiari tarp namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. Gardena didžiuojasi plačia prekių pasiūla: vandens sistemos, pompos, sodo tvenkiniai, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemonės, sodo įrankiai, dirvos kultivavimo įrenginiai. Tai aukštos kokybės sodo įrankių prekinis ženklas, turintis atstovybes daugiau kaip 80 šalių. 

Gardena
967798501

Specifiniai Kodai

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį